ZOUTSTEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 892 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zoutsteen. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 18:35 Prima.en verzorgd. Heerlijk.
22 feb 2024 om 21:28 Eten was prima, goed op temperatuur en lekker. Blijft wel erg prijzig voor wat je krijgt.
9 feb 2024 om 21:22 Bah
8 feb 2024 om 21:02 Eten was koud geleverd zeer teleurstellend
4 nov 2023 om 20:42 De angus was zo taai dat je kon blijven kouden, heb na 1 stukje de rest ook echt laten staan, was niet te doen. Uiteindelijk de rest met van mijn dochter maar samen gedeeld. Probeer ze al 2 uur te bereiken maar wordt gewoon niet opgenomen dit kan nie
24 okt 2023 om 20:26 Helaas waren de bakjes met black angus vlees in saus op hun zijkant aangeleverd. Een natte plakkerige drap in de papieren zak dus... Dat was slordig.
22 okt 2023 om 21:51 Normaal ben ik erg blij met het eten. Maar de tonijn en zalm van de maki waren niet lekker. En zat spier in. Tonijn smaakte raar, alsof over datum was. Rijst, kipsate, biefstuk, garnalen waren erg lekker. Helaas miste een garnaal, zeker met de prijs.
13 okt 2023 om 19:12 Het eten is wel goed maar je spreekt om 17.00 af en komt het weer veel te laat
1 okt 2023 om 19:43 2 sterren bezorging anderhalf uur wachten veel te lang
6 aug 2023 om 18:51 Eten kwam mooi op tijd. De bezorger kan wel wat vriendelijker. Het was lekker veel eten maar ik vond de saté niet lekker. De saté saus was wel lekker. De friet was lekker maar niet heel warm en de gebakken banaan was erg lekker. Wel erg prijzig.
4 aug 2023 om 4:39 Ik ben redelijk tevreden
7 jul 2023 om 20:52 Ook thuisbezorgd is het eten heerlijk