ZOUTSTEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zoutsteen. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:14 Nasi goreng, gefrituurde kipstukjes en zoetzure komkommer besteld. Was heel lekker en netjes op tijd bezorgd !
12 nov 2022 om 8:28 Gewokte groente, crispy chicken en nasi goreng ... Heerlijk was het, nog goed warm ook, snel bezorgd.
1 nov 2022 om 21:52 Sushi was top!
24 okt 2022 om 15:17 Meest karige pokebowl die ik ooit gegeten heb, heel weinig topping en zalm
21 okt 2022 om 23:58 Heerlijk...omg. ik heb alles gegeten. Sushi, zalm, pokè bols, bakabana, dumplins, kip, zeebaars...ik bestel regelmatig hier. Altijd tevreden, lekker, op tijd, en goede prijzen
11 okt 2022 om 21:00 Altijd het beste sushi, en snelle bezorging :)
10 okt 2022 om 11:38 Lekker en ruime keuze.
23 sep 2022 om 23:11 Altijd goed! We bestellen regelmatig sushi en ze stellen nimmer teleur.
22 sep 2022 om 23:00 Voor de tweede keer lamskoteletten besteld met aardappelpuree (was lekker, maar er kan meer aardappelpuree erbij), ook gebakken ramen noodles besteld (smaakte heerlijk) en wokgroenten (niks te klagen en verder veel groenten, waar ik ook van houd).
5 sep 2022 om 18:24 Op tijd bezorgd, zo als aangegeven. Sushi was echter niet lekker, we hebben 2 dagen geleden besteld bij een ander restaurant en het was heerlijk! Smaakte naar meer maar ze zijn op maandag dicht dus hier besteld maar helaas zonde van het geld..
27 aug 2022 om 20:02 Alles was super vers en heerlijk, maar wat meer sojasauszakjes zou wel mogen voor wat je betaald.
22 aug 2022 om 21:28 Was goed! En ik ben best wel kritisch als het om sushi gaat.